søndag 15. februar 2015

Eventyret i Rondane - Furusjøen rundt!


Furusjøen rundt reklamerer med eventyret i Rondane. Disse trikkeskinnene lå å venta på oss når vi ankom stadion lørdag.. Dette er livet!

Pappa hadde brukt hele kvelden før på å preppe skiene mine klare og jeg måtte ut å teste ski før løpet. Jeg føler meg litt for proff når jeg skal gjøre det, nå forventer sikkert alle at jeg skal gå skikkelig fort!!


Jeg hadde seedet meg opp i første pulje. Når det smalt kl 12 var det bare å henge seg på stavene og stake alt jeg hadde. Lett parti ut fra start og jeg hang greit med i gruppa. Et par av de beste damene stakk fra ganske tidlig. Jeg er alltid treig i starten, tar litt tid å få igang kroppen. Husk mer oppvarming neste gang Guro!
Venta på at pappa skulle komme opp på siden min, men han måtte dessverre bryte pga hjerteflimmer. Stakepartiene gikk som vanlig veldig bra, merka at jeg begynte å glede meg til Vasaloppet. Tenk å bare stå i 5 timer å stake og slippe de jævla motbakkene..

Føret var veldig raskt så kilometrene gikk fort unna. Sjekka strava og raskeste hastighet hadde vært 61km/h, det er fort for meg. Plukka en dame ved stakepartiet før det begynte å gå litt oppover. Prøvde å fokusere på lave skuldre og tyngeoverføring opp motbakkene. Etter å ha lest og sett på mye Bertrand den siste uken, sa jeg til meg selv at jeg er rå oppover hele bakken. Det funka, positive tanker!!!Foto: Tone Sidsel Sanden (Dølen)


En mil igjen, elsker dette partiet i Furusjøen rundt. Små bakker og bra stakeparti. Plukka en del løpere siste del av løypa, kroppen funker så mye bedre etter 2 timer. Sol i tryne og mål rett foran meg, jeg hadde en skikkelig herlig følelse når jeg kom i mål. Ville egentlig bare fortsette å stake en runde til! Speakeren ropte meg inn til klassevinner i K30 og nr 4 totalt av damene. 10 min bak beste dame, veldig oppløftene siden de satser på ski. Jeg er jo BARE supermosjonist ;)


Veldig fornøyd jente på toppen av pallen, nå er det bare å håpe at dette rennet holder til bra seeding på Vasaloppet :)

Superkult hvis du gidder å stemme på Hilde og meg http://tipptopptur.no/bidrag/2045

2 kommentarer:

 1. Bra jobbet! Hvordan legger du opp treningen frem mot Vasaloppet? Blir det flere renn før Vasaloppet?

  SvarSlett
 2. HALLO; Trenger du et lån?
  Vi tilbyr lån til enkeltpersoner: personlig lån til konsum, boliglån, kredittinnløsning, gjeldsinnløsning (For å samle all gjeld på en kreditt), forretningslån og også et lån for å kjøpe en bil.

  Trenger du et lån for å finansiere prosjektet ditt?
  Vi kan støtte deg med et lån for å gjennomføre prosjektene dine, for eksempel: bygging av hus, kontorer, gårder, og også finansiere reiseprosjekter, ditt selskap eller et prosjekt som du trenger ekstern finansiering.

  Trenger du et investeringsfond?
  Vi kan investere i de store prosjektene dine. Dette er forbeholdt selskaper som søker investorer for å finansiere forskningsprosjekter, eiendomsprosjekter, overtakelser og andre forretningsbehov.

  VELG DE BESTE LÅN-alternativene NÅ !!! For mer informasjon om tjenestene våre, kontakt oss via denne e-postadressen: novaglobalfinances@gmail.com

  Hva vi tilbyr;
  Vi tilbyr alle slags lånetjenester, både sikrede og usikrede lån, gjeldskonsolidering og mange andre til en veldig rimelig pris.

  NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES er datterselskapet til et av de sterkeste finanskonsernene i Europa og over hele verden med en stor kapital. NOVA GLOBAL FINANSIELLE TJENESTER forfølger en strategi for å være til stede der vekst blir funnet, koble kunder til mulighetene det skaper, hjelpe bedrifter med å vokse, økonomier til å trives og enkeltpersoner til å realisere sine ambisjoner.

  Send en låneforespørsel nå !!!
  Navn: Camilla Karlsen (lånesenterbetjent)
  Kontakt mail: novaglobalfinances@gmail.com

  SvarSlett