søndag 10. august 2014

Fra sofagris til maratonløper?


Jeg elsker å være inne i treningsmodus! Veldig lenge siden jeg har kjent på den følelsen av at treningen har vært høyest oppe på prioriteringslisten. Det er det sikkert ingen som tror på, men det har kosta ganske mye å klare å holde fokus på målene mine etter Norseman. 

Nå er jeg endelig tilbake der jeg ønsker å være, treningsdagboka er stappfull av bra treningsøkter. Planen var å delta på mange løp i vår, men pga av en meniskskade på fotball ble alt det ødelagt. (jeg vet...burde holde meg unna) 


Før sommeren satt jeg plutselig uten noen mål, da er det veldig lett å hoppe over noen økter. Heldigvis ble redningen en facebook status med startnummer til salgs på Oslo Maraton. Jeg kunne selv velge distanse og tenkte at NÅ var det på tide å få løpt en full asfalt maraton. For meg er det ikke viktig å bare gjennomføre, jeg ønsker å få en bra tid. Løp Skogsmaraton i fjor på 3:42, så mitt hårete mål er å løpe Oslo Maraton på 3:15-3:20. 

Varmen i sommer har gjort at løpeøktene har kosta litt mer, så har brukt en del tid på rulleski. Nå er det heldgivis perfekt løpetemperatur, så de siste ukene har jeg klart å komme opp i 7 mil i uken uten å få noen vondter. 

Jeg er utrolig spent på om jeg klarer målet mitt, men jeg skal gjøre jobben de siste 41 dagene fram mot maraton :)


Treningsdagboka roper HURRA!JEG ER KLAR FOR Å SPARKE FRA MEG :)

I morgen starter vi opp med trappetrening i Holmenkollen, vi trener en herlig gjeng som skal knuse tidene sine i Oslos Bratteste fra i fjor! Bli med oss hvis du tørr :)
2 kommentarer:

  1. Yay!! Man må jo bare bli inspirert. Hvordan var treningscampen i Tyrkia?

    SvarSlett
    Svar
    1. Så bra Chassi :) :) Det var veldig kult, du må bli med oss i april!!!

      Slett