tirsdag 30. desember 2014

Romjulsrennet 2014Da var sesongen endelig igang! Denne høsten har motivasjonen vært på topp og jeg har gjennomført veldig mange bra økter. Litt skummelt å stå på startstreken igjen, men Guro det er "bare trening". Treningsåret 2014 har vært veldig opp og ned, januar og februar var preget av skader. Jeg hadde startnummer klart på Birken, men det ble dessverre avlyst. Romjulrennet ble derfor det eneste skirennet i 2014, fin måte å avlsutte året på.

Pappa stilte selvfølgelig som support og smører, en ting mindre å tenke på. Startlisten var stappfull av skiløpere langt over mosjonistnivå. Vi var på plass på stadion to timer før start, testa litt ski og pappa fant riktig smøring. Starta kl 12 fra pulje 6, mye køgåing i starten. Plankpolerte spor og ikke lett å få feste. Mye staking i starten før vi møtte på de første motbakkene, bakglatt!! Da var det bare å bruke alle musklene jeg har jobbet med i hele høst. På slettene fløyt det veldig bra, staka forbi mange mannfolk. Digg!!
Holdt grei fart hele tiden, men klarte ikke å presse kroppen helt. 2 km til mål, staka opp en siste bakke og holdt bra trøkk på oppløpet. 23,4 km km på 1:22:02, nr 41 totalt av damene og nr 2 i klasse 31-35 år :)7 min s4, 1 t s3 

Gøy være igang med skirenn, men trenger noen harde skirenn til for å få opp litt fart i kroppen. Pallplass gir alltid bra motivasjon :)


Noterer 480 treningstimer i 2014 og jeg har digga nesten hver eneste time. Jeg gjør dette fordi det gir meg utrolig mye og jeg kommer til å bli enda sterkere i 2015. Jeg skal gå mange skirenn i vinter og det skal gjøre meg til maskin på Vasaloppet :) JA, selvtilliten er på topp!!
Nytt år nye muligheter, JEG ER KLAR ;)
1 kommentar:

 1.  Hilsener danner Green Pasture Loan Firm.

  Brug for en kredit for gennemførelsen af dine projekter
  Er du blevet afvist af mange banker
  Har du brug for finansiering til gældskonsolidering?
  Har du brug for finansiering for at hjælpe din virksomhed med at komme tilbage på sporet Ved, at vi er den bedste løsning for dig inden for at få et personligt lån.

  Bare kontakt os via: {Greenpastureloanfirm@gmail.com}

  Vi giver kreditter til en årlig generel sats på 3% med
  Muligheder. For mere information om vores kredittilbud

  Kontakt os venligst: Greenpastureloanfirm@gmail.com
  Greenpastureloanfirm@gmail.com
  Greenpastureloanfirm@gmail.com

  SvarSlett