søndag 15. desember 2013

Spent på formen!

Selfie på trening er et must for bloggere:)

Jeg er veldig nøye med å logge treningen min, alltid gøy å sitte å se på hvor mye trening som faktisk ble gjennomført på denne tiden i fjor. Planen var å ikke satse så mye ski i vinter pga av Norseman, men det ble mye ski og formen har aldri vært bedre. 
I fjor på denne tiden var jeg helt ektremt opptatt av å få nok timer inn i treningsdagboken, mange timer på sykkel. Sykkeltreningen gjorde at jeg ble veldig tung i låra, det har jeg kutta helt ut. Nå er det mye løping og styrketrening, 5 timer mindre i uka enn i fjor. 

Etter 12 dager uten treningshvile var det nødvendig med en hviledag på fredag, lørdag våknet jeg med  overskudd!! Det ble en skikkelig mølleøkt 6x6 min motbakke, elsker og hater de øktene. Klarte å presse meg veldig bra på alle dragene og følte meg selvfølgelig helt KONGE etterpå… :) Til helga er det juleferie og da blir det mye ski på Gålå, gleder meg veldig til å sjekke formen. Jeg er gira på å gå like fort i år, men er veldig nervøs/spent om formen holder like bra i år..


Desember er en måned med mye fest og gøy, men på julebordet på jobben klarte vi å presse inn litt trening i høye sko og kjoler.. ;)


Siste helgen i januar kan du være med meg på jentecamp til Sjusjøen for å få litt fart i skisporet

SJEKK UT DETTE:


1 kommentar:

  1. http://www.braceshop.com/braces-and-supports/wrist-hand-braces.htm

    SvarSlett