onsdag 17. juli 2013

Restitusjon på fjellet!
Ok, jeg var ikke bare litt sliten etter langturer min sist fredag! 3-4 dager med ekstrem hodepine (dehydrering...) og sykt slapp. Hjemme på Tofte er det ikke "lov" å være lat. Ordnet "kjei" er strengt forbudt å bruke!!! 

Lørdag fikk jeg faktisk lov til å slappe av på sofaen, men på søndag begynte maset.. Pappa utfordret meg til å bære en mjølsekk som veide 70 kg+ (han hadde selvfølgelig  lagt litt ekstra i sekken) En mjølsekk er ikke med fine håndtak som på SATS, du må bruke hele kroppen. Hjelper ikke med stor synlig biceps da.. ;)


Jeg bar den ikke akkurat sånn.. Klarte å komme meg opp trappa, over et gjerde og inn til kopplamma som fikk mjølet sitt:) 

(Jeg må skrive mjøl siden jeg er på bondelandet..) 

Pappa hadde selvfølgelig flere prosjekter den dagen og jeg måtte fortsette å bevise at det er litt krutt i overkroppen. En stor rull med jordingsledning på over 100 kg skulle rulles ut over 500m. Selvfølgelig i ulent bratt terreng! Vi gikk på hver vår side og holdt i en jernstang, pappa spurte ofte om jeg trengte pause. Jeg var selvfølgelig tøff i tryne, noe skuldrene og biceps skulle få svi for i mange dager etterpå... 

Pappa fikk pressa ut av seg at han ikke hadde trodd jeg skulle klare det når vi var ferdig:) 
Tøff i tryne... 

Min hevn på pappa var at han måtte være med på Bungee trening, han går fortsatt å klager over støle legger.. Hehe

        Herlig å få familien i aktivitet!!

Etter langturer min fredag, er faktisk ikke det beste å ligge på sofaen. Rolig restitusjonstrening er veldig lurt! Mandag ble det rolig sykkeltur opp på fjellet, parkerte sykkelen på setra og løp en tur. Trilla rolig hjem igjen, det er så bratt her så vanskelig å holde seg i sone1..


Tirsdag var beina fortsatt tunge som bly, fikk med meg Ida og Eero på en rolig gåtur på 2 timer. 


I dag var endelig kroppen litt igang igjen. Fikk med meg mamma og Noah som livreddere på fjellet. Nesten en time svømming i Vendalsvatne, der var det ikke varmt!!! 


Etter 30 min løping rett opp lia begynte det endelig å prikke litt varme i fingrene mine... Da vet jeg hva som kommer til å bli en utfordring på Norseman!!! 

ISkalde fingre... 

Pakker ned ullgenseren og stikker tilbake til varme Oslo:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar